vrijdag 3 augustus 2012

31 juli



Jaipur

Vanmorgen een bezoek gebracht aan de Albert Hall, ofwel het centraal museum we hebben maar weer gekozen voor de audio rondleiding met koptelefoon omdat we dan toch de meeste informatie krijgen. Het is ondanks dat we al veel gezien hebben toch de moeite waard.


Jahdav heeft ons ook nog naar een textielfabriek gebracht, het was de enige commerciƫle activiteit, en omdat zijn baas mede eigenaar was zijn we maar mee gegaan.
Het viel alles mee, ze lieten ons de ouderwetse stempelmethode zien waar Jaipur zo beroemd om is. De kleuren veranderen in de zon van kleur nadat ze gestempeld zijn en zijn daarna wasbaar.


Ook hadden ze de mogelijkheid om kleding op maat te laten maken, daar wordt een vrouw hebberig van. Dus we hebben het er maar op gewaagd.

Peter en Tineke wilden heel graag een echte bollywood film zien dus dat stond voor hun op het programma, de rest is nog even op hun gemak gaan shoppen, maar er waren weinig souvenirs te scoren, het meeste is echt rommel.
Het was wel spannend of onze op maatgemaakte kleding wel op tijd gebracht kon worden er was tenslotte een grote stroomstoring, waar we in het hotel geen last van hadden omdat die hun eigen stroomvoorziening hebben.

De verrassing bewaren we voor thuis.


- Posted using BlogPress from my iPad

Location:Jaipur

Geen opmerkingen:

Een reactie posten