vrijdag 3 augustus 2012

2 augustus

Van Barathpur naar Agra.

Om 6 uur staat de auto alweer klaar om naar het vogelreservaat te gaan, we hadden gisteren de fietsen al geregeld en onze gids ( die wel hele scherpe ogen had, bleek later) was ook al paraat.

Het eerste stuk van de route werd vooral gedomineerd door de pauwen, dit is het nationale symbool van India, volgens onze gids is dat omdat de Pauw de jonge slangen opeet als ze net uit het ei zijn gekomen, dat betekent dat er zo'n 90% van de jonge slangen wordt opgegeten en dat is weer goed voor de mensen.



We hebben tientallen soorten vogels gespot, wel 3 verschillende soorten van de ijsvogel, lepelaars, ibissen, verschillende soorten ooievaars, parkieten maar ook een jakhals, antilopen en een schildpad.


Dus onze morgen kon niet meer stuk, want de fietstocht was ook wel lekker.





Na thuiskomst de koffers gepakt want we hadden geen goede internet verbinding, en je begrijpt dat dat wel nodig was in deze situatie. We zijn dus een paar dagen eerder naar Agra afgereisd. In Agra hebben Peter en Tineke, na contact met het thuisfront besloten om terug te gaan. De vlucht terug kan zaterdag 4 augustus, dus we hebben nog even tijd om samen Agra te zien, en de gezamenlijke vakantie op een goede manier af te sluiten.

Voor het eten nog even te voet naar te Taj Mahal, niet naar binnen want dat was te laat maar nog wel een foto van de achterkant.


- Posted using BlogPress from my iPad

Location:Van Baratpur naar Agra

Geen opmerkingen:

Een reactie posten