dinsdag 17 juli 2012

15 juli dag 3 in India

Gisteren na een lekker ouderwets potje gekaart te hebben zijn we om 11.00 uur naar bed gegaan om uit gerust de volgende dag de rondreis te starten. Om 08 .00 uur opgestaan en de tassen gepakt en na een heerlijk Indiase ontbijt vertrokken we om 10.00 uur vanuit Delhi naar NAlwalgarh. In het begin was de weg goed te berijden, alleen het verkeer wat zich op de weg bevond gedraagt zich onnederlands , wat een wegpiraten en dat is dan nog netjes uitgedrukt. Het duurde zeker ruim 1 uur voor we stad uitreden,de buitensteden zijn zeer modern gebouwd, verder hebben we onderweg nog leuke plaatjes kunnen schieten. Na 3 uur rijden gingen we lunchen, het was een net restaurant met een buffetvorm, ingericht voor de toeristen. Onder het eten hebben we de dames een behoorlijke moeilijk vraag voorgelegd, waarvan de uitkomst nogal problematischer was, de vraag was draaien we met de klok mee of draaien we tegen de klok in, het ging natuurlijk over de plaatswisselingen per dag in de auto,en zoals gebruikelijk waren ze het weer samen eens, beiden riepen met de klok mee , de definitieve uitkomst lees je verderop.Na het lunchen stapten we weer in de auto om de reis te hervatten, we waren goed en wel aan het rijden of een van de beide dames kwam terug op het genomen besluit, dit kan niet, zo zitten we geen een dag samen en na veel discussie werd na ruim een uur rijden( het schiet zo wel lekker op) het plan gewijzigd, Gonnie blijf zitten op de plaats waar je zit en Àd komt vanzelf.
Onderweg nog een neelcow gezien een wild dier voor Indiase begrippen, maar voor ons was het een kruising van een hert en een koe.


Onderweg nog gestopt bij een tempel waar we weer een paar leuke plaatjes hebben geschoten die we niet zomaar weggooien, dit wordt een groepsbesluit.


Laat in de middag, rond 16.00 uur aangekomen bij eco lodge, zag er schitterend uit, ieder een eigen hut, na inlevering van de paspoorten meteen de activiteiten gepland voor de volgende dag. We kregen we een heerlijk glaasje lemonwater aangeboden en we hebben lekker onder de binnenhut met propeller dit exclusieve verslag mogen schrijven.


- Posted using BlogPress from my iPad

Location:Delhi

Geen opmerkingen:

Een reactie posten